Date

21 maj 2021

Time

15:00 - 0:00

Glyngøre Hallen Event præsenterer OPEN AIR Koncert på hallens p-plads -ROCAZINO/KINGS OF ROCK/DOUBLE UP + DJ

Double Up:

Double Up er en akustisk duo som har etableret sig inden for de seneste 3 år, bestående af Michael Fisker og René Mouritsen.

De to musikere har gennem en længere årrække spillet sammen i andre sammenhænge, og blev enige om, at prøve den akustiske genre sammen. Det har resulteret i et fremragende makkerskab. Duoen spiller hovedsaligt i Jylland – men Sjælland har da også været på tourkalenderen.

Rene Mouritsen, guitar og vokal, er lige nu også aktuel i flere lokale bands som Trio 413 og Mousen.

Michael Fisker, guitar og vokal, har en fortid i flere lokale bands på Mors, men med to små børn og håndbold på divisionsplan, har han prioriteret de store orkestre fra, og koncentrerer sig nu, rent musikmæssigt, udelukkende om den akustiske duo.

Selvom musikken kun bæres af to akustiske guitarer, løfter leadvokalen fra Michael Fisker hele den musikalske oplevelse, med en stemme som er et instrument i sig selv. En oplevelse du ikke må gå glip af.

Musikgenren er pop/rock, og numrene der spilles, er en god blanding mellem nyere musik og de gængse klassikere som de fleste kender.

Numrene der vil blive spillet denne aften/nat er bl.a. fra Rasmus Seebach, Rasmus Nøhr, Volbeat, Kim Larsen, Allan Olsen, Eagle Eye Cherry, Avicii og mange flere.

Kings Of Rock – Så bliver det ikke større!

 

Kings Of Rock leverer den fedeste fest! – det kan jo ikke undgås med disse musikere – med over 1.000 koncerter på alle Danmarks, og nu også Sveriges spillesteder og festivaler, adskillige ture til vores soldater i Irak, Afghanistan og Kosovo , så ved man altså hvad man taler om!

 

Musikerne i Kings Of Rock har bl.a. spillet i bands som Mercyful Fate, Blink, Zauce og Mike Tramp, og har  turneret verden over med bl.a. Metallica og Nickelback.

 

Kings of Rock spiller den fede rock på den helt rigtige måde – med de mest sublime rockmusikere man overhovedet kan opdrive i dette land.

 

Men det er ikke kun musikken der er i højsædet for Kings Of Rock, kontakten med publikum er omend endnu vigtigere.

Kings Of Rock kommer ikke bare ud over scenekanten, men springer bogstaveligt talt ud over scenekanten i én stor rockfest sammen med deres publikum. Som sloganet i deres logo siger “Let’s Party”, og det mener de altså for alvor!

 

Kings Of Rock – de besidder simpelthen rock-tronen i vort lille land!

 

Kings Of Rock passer ind alle steder – selvfølgelig på alle landets spillesteder og festivaler – det siger sig selv – men sandelig også til en hel del firmafester, hvor man er lidt træt af ”de sædvanlige festbands”, og hvor man ud over at danse naturligvis, også gerne vil forføres ud i en musikalsk oplevelse af de helt store !!!

 

I får de fedeste numre fra bl.a. AC/DC – Guns’N Roses – U2 – Bon Jovi – DAD – Kings Of Leon + nogle fantastiske medleys, hvor man blir’ revet med gennem det ene fede rockhit efter det andet!

 

 

 

Rocazino

 

Rocazino er et dansk popband, der hittede i 1980’erne. Frontfigurerne var sangerinde Ulla Cold og komponist, tekstforfatter og keyboardspiller Jesper Winge Leisner, der også dannede par privat. De øvrige medlemmer var Bjarne G. Jespersen (flygel, synthesizer), Michael Rasmussen (guitar), Helge Solberg (bas) og Jesper Bo(trommer).

 

Bandet opstod i 1979 på initiativ af Jesper Winge Leisner. Året efter kom Ulla Cold med, oprindeligt kun som baggrundsvokalist. Men da bandet i 1982 fik en pladekontrakt hos Polygram, var det under betingelse af, at Ulla Cold var forsanger på alle numre.

 

Bandets første single med A-siden “Elsk mig i nat” udkom i juli 1982 og solgte 20.000 eksemplarer på et halvt år. Via tv’s Eldorado kom de ret hurtigt i gang på alle landets scener og har til dato solgt over 800.000 albums.

 

Rocazino samlede alle de store hits fra deres seks plader i 1995 på Rocazi- no’s bedste, som siden er blevet en klassiker. Pladen indeholder bandets største hits som fx “All My Love” (1984), “Elsk mig i nat” (1982), “Ridder lykke” (1986), “Dine øjne er så blå” (1985) og “Jordskælv” (1988).

 

I 1988 indspillede gruppen desuden singlen “En for alle” sammen med det danske EM-Landshold, som den officielle fodboldslagssang det år.

 

I 1995 gik gruppen kortvarigt sammen for at komponere og indspille titelmelodien til filmen Cirkus Ildebrand.

 

I 2005 kom endnu en opsamling i Universals Alle tiders serie, dog med stort set samme numre som på forgængeren ti år tidligere. Bandet drog i 2006 ud på en eksklusiv revivalturné, og proklamerede i det samme, at de ikke har planer om nyt materiale. De er fortsat aktive som live-orkester. På trommer og bas er nye folk kommet til, hhv. Karsten Mansa og Rune Holberg – resten af holdet er intakt.

 

Det går ikke stille af sig, når bandet spiller live og leverer deres hits på scenen, så både unge og ældre ihærdigt synger med.

 

Køb Billet Her:

 

https://billetto.dk/e/open-air-koncert-pa-glyngore-hallens-p-plads-billetter-492525

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Skriv et svar