Date

06 - 07 mar 2021

Time

18:00 - 1:00

Tarteletfest & livemusik med Shubiforsjov – KUN 150 PLADSER (Først til mølle)

Lørdag d.6 Marts 2021

Vi afholder Tarteletfest i Hallen med Live musik fra Shubiforsjov dou i store sal bagefter.
Dette event bliver afholdt efter til enhver tid gældende corvid-19 restriktion .

NB!

Det er med at komme først til mølle, da vi kun sætter 150 billetter i salg.

Mere info følger løbende.

 

Her lidt om Shu-Bi-for-Sjov

 

Shubiforsjov:

 

Lad Shu-bi-dua festen fortsætte med Shubiforsjov DUO

Alle elsker Shu-bi-dua, så enkelt er det. Tusindvis af danskere i alle aldre kan synge med på uforglemmelige hits som: Danmark, Hvalborg, Vuffeli-Vov, Den Røde Tråd, Står på en Alpetop, Kære Lone, Fed Rock, Sexchikane og mange, mange flere. I 2011 gik festen på pause, da forsanger Michael Bundesen blev syg og udsigten til at opleve Shu-bi-dua live forsvandt.

 

Nu kan festen imidlertid fortsætte med Shubiforsjov DUO, der består af de entusiastiske og passionerede Shu-bi-dua elskere Claus Petersen og Michael Staun. Med en stemme, der kommer meget tæt på Michael Bundesens, imponerer Claus Petersen. Læg dertil Michael Stauns forrygende guitarspil og de 2 herrers humør og musikalitet, så er der lagt op til en fest. På rekordtid er Shubiforsjov DUO blevet et eftertragtet navn til en bred vifte af arrangementer.

 

Med Shubiforsjov DUO på plakaten er der dømt musikalsk hygge, hvor publikum (uanset alder) kan synge med på linier som ”Hvis du går og tænker på at spørge mig…”, ”se solen stiger op over bilkirkegården”, ”når jeg kommer ind går blomsterne ud” eller ”åh men Hvalborg… sikken én”. Måske lader nogle blandt publikum sig rive med og tager en dans, når Sjubiforsjov DUO sætter ”Tryk på” med ”NamNam” og ”Fed Rock” – alt er tilladt, bare med hygger sig!

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Skriv et svar