Date

26 okt 2021
Expired!

Time

19:00 - 21:00

Søren Ryge Foredrag – ‘Det Handler Om Mennesker

 

Tirsdag d.26/10 2021 kl 19.00

 

Nu har du mulighed for at opleve Søren Ryges unikke væsen og særlige evne til at fortælle om både stort og småt, når han holder foredraget ”Det handler om mennesker”. Glæd dig til en aften, hvor du med garanti bliver draget af Søren Ryges mange interessante, rolige og reflekterede fortællinger.

Om Søren Ryge :
I mere end 40 år har Søren Ryge Petersen lavet TV for hele den danske befolkning. Han har lavet flere 100 programmer, der er blevet genudsendt utallige gange. Den store opbakning til programmerne skyldes til dels, at Søren Ryge er en fænomenal historiefortæller – han formår – gang på gang – aften efter aften – at fastholde os foran skærmen, hvor han fortæller om emner som haven, landskaber i Norden og ikke mindst mennesker. Søren Ryge har en unik evne til at tale i øjenhøjde med sit publikum – han taler nemlig hverken op eller ned til folk.
Foredrag: Det handler om mennesker

Omdrejningspunktet for en stor del af Søren Ryges programmer har været haven. Dog har mange programmer også fokuseret på mennesker – portrætter af helt almindelige mennesker med ualmindelige historier. Vi har stiftet bekendtskab med Anders og Julius, Bette Anna, Den røde smed, Gudrun og Valborg, Oldfruen på Trudsholm og mange andre. Glæd dig til at opleve Søren Ryges unikke væsen og særlige evne til at fortælle om stort og småt på rolig, rytmisk, artikuleret og velformuleret vis. Søren Ryge formidler forundring og vækker følelser. Søren Ryge viser os, at kommunikation sker mellem mennesker.

Program
Lad dig inspirere af den folkekære historiefortæller Søren Ryge, når han holder foredraget ”Det handler om mennesker”. Til foredraget vil Søren Ryge dykke ned i store og små fortællinger om mennesker heriblandt mennesker vi tidligere har stiftet bekendtskab med gennem nogle af hans utallige programmer på TV. Glæd dig til at opleve Søren Ryges sproglige bevidsthed, når han vælger sine ord med omhu og fanger os – gennem sine hovedhistorier og afstikkere til forskellige associationer. Det bliver med garanti en hyggelig, indsigtsfuld og fascinerende aften. Foredraget er opdelt i 2 x 45 minutter, hvor der vil være en mindre pause ind mellem de to dele.

 

Dørene åbner til siddepladser i hallen fra  kl. 18.00.
Foredraget starter kl. 19.00
Prisen er 175 kr. pr.billet excl gebyr.

Billetter kan købes på:

https://billetto.dk/e/soren-ryge-foredrag-det-handler-om-mennesker-billetter-551707

 

Kan også købes i Super Brugsen Glyngøre ved kassen

 

Eller ved at klikke på billetkøb øverst på denne side i den røde bjælke med “Køb Billetter”

 

Eller i Glyngøre Hallen hos  22509910 / ghal@outlook.dk eller   81444411 / liveoplevelser.ghal@gmail.com

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Tina Petersen

  Skal man bare medbringe de oprindelige billetter, til foredraget der var planlagt til den 17 februar??

  1. lars

   Hej Tina

   Ja det gør du bare, de kører videre :I

   Rigtig god dag

Skriv et svar