Glyngøre Hallen

Location

Glyngøre Hallen
Ringvej 24, 7870 Roslev

Kategorier

Date

19 - 20 maj 2023

Time

All Day

Cost

499,00Kr.

THE LONG WOLF WALK

Long Lonley Wolf Walk 2023

 

25, 50 og 100 kilometers gåtur på 24 timer rundt i Glyngøre og omegn.

 

Ingen forpligtelse til at gennemføre alle 100 Km. Vi opfordrer til at gøre det bedste I kan og sætte mål op efter hvor I føler energien er.

Vi lægger op til en tur ud over det sædvanlige uanset antal kilometer.

 

Wolf Walk konceptet er født på et grundlag af, at vi i Glyngøre hallen ønsker mere fokus på sundhed, trivsel og personlig styrke.  Vi vil gerne bidrage til at I får rykket på nogle grænser og sætter nogle store mål for jer selv.

Hvilken forskel vil en gåtur på 25, 50 eller 100 km gøre for mig? Ja det kan man måske spørge sig selv om.. Men prøv at spørge på en anden måde… Hvad kan jeg SÅ mere gøre hvis jeg nu kan gennemføre? Hvorfor skal vi som mennesker sætte målene små? Hvorfor går vi ikke hele vejen og tester af hvad vi i virkeligheden kan. Tænk hvilken personlig sejr og styrke der kan præge dit liv fremad hvis du når et mål som dette.

Vi i Glyngøre hallen ønsker at kunne give jer en oplevelse og vi ønsker at kunne være med på hver af jeres rejser mod stor personlig styrke.

 

Samtidig vil vi slå et slag for vores fantastiske område, vores smukke natur og sammenholdet vi har med alle vores lokale sponsorer som alle driver virksomhed i området. Vi har så mange styrker og det vil vi gerne dele med omverden og vores deltagere.

 

I vil få en hel særlig oplevelse rundt på ruten da hvert depot er opsat i samarbejde med lokale sponsorer som vil give deltagerne en ekstra oplevelse.

Vi lover samtidig overraskelser undervejs på hele turen.

 

 

 

 

 

Selve dagen:

Fredag d.19 Maj 2023 er vi klar til modtagelse på100 kilometers ruten fra kl. 17.00 til indtjekning og udlevering af trøjer.

Vi opfordrer til at alle deltagere er tjekket ind senest kl.18.00

Her er der mulighed for at få sine ting/tasker i en trailer som kommer rundt til de store depoter undervejs på ruten. Husk navn på tasken.

Vi serverer aftensmad udendørs fra kl. 17.30 og vi har et område at spise ved.

 

Venner og familie er velkomne på pladsen og selvfølgelig også velkomne til at følge jer undervejs på ruten.

Der bliver mulighed for køb af mad til de folk der ikke deltager i løbet.

 

Kl. ca. 18.30 bydes I velkommen. Vi har små overraskelser her også.

Når taler og velkomst er ovre sender vi jer afsted kl 19.00 med ulvehyl.

 

Vi vil på turen have depoter og madservering til jer. Ruten er På AllTrails med Salling ruten. Vi har afmærket ruten med ulvepoter på asfalten ved alle sving og nye retninger. På sidste stræk, naturstien ved Glyngøre bliver der afmærket med skilte.

På Ruten:

12,5 Km. lille forsyningsdepot (Toustrupvej ved en fårefold) (toilet efter 17 Km. Harrevig strand)

25 Km. Natmad (23,5 Km p.plads/rasteplads) (32,5 km. toilet ved Balling kirke)

37, 5 Km. Lille forsyningsdepot ( 36,4 Km Ved en gravhøj) (toilet 38,5 Km. Hindborg Kirke)

50 Km. Morgenmad og start for 50 kilometers deltagerne (49,2 Km. Lyby Frugtplantage) (toilet Dølby Kirke 49,2 Km. eller Lyby strand 51,5 Km.)

62,5 Km. Lille forsyningsdepot ( Eskjær gods ved et gult hus) (toilet 67,2 Km. Ved Hvalpsund)

75 Km. Frokost og start for 25 kilometers deltagerne( 75 Km. Junget by ved runde skulpturer) (toilet 75,4 Km. Junget Kirke)

87,5 Km. lille forsyningsdepot (86,7 Km rasteplads)  (toilet 81 Km. Selde Kirke eller Sæby Kirke 94,3 Km)

100 Km. Aftensmad og afslutning.

 

Vi vil undervejs holde øje med jer men bliver det, af eller anden grund, nødvendigt at trække sig ud af turen vil vi gerne I kontakter os på tlf. 81444411 så vi hele tiden kan følge med i hvor mange I er tilbage på ruten.

Vi opfordrer til at I har en personlig backup til afhentning i tilfælde af at I skal hentes undervejs.

Vil du overnatte ligger  vores dejlige lokale campingplads 2,5 Km væk fra hallen og de tager gerne imod.

 

Husk refleksvest, lommelygte, plaster, drikkedunk, telefon og power bank eller andre fornødenheder man kan få brug for undervejs.

Det med småt…

Deltagelse er på eget ansvar, refleksvest SKAL medbringes af alle.

Vi går på landeveje, de fleste er småveje, men der er enkelte strækninger med mere trafik. Vi følger naturligvis alle gældende færdselsregler

Vi opfordrer til at I rydder op efter jer selv og ikke smider affald i vores dyrebare natur undervejs. ??

Vi glæder os meget til at se jer og følge jer på turen.

 

Ansvarsfraskrivelse/Force majeure

 

Glyngøre hallen kan ikke gøres ansvarlige for eventuelle fejl/skader på udstyr eller mangler på disse, eller for personskader der kommer i forbindelse med deltagelsen i løbet. Husk at du selv er ansvarlig for at have en ulykke- og fritidsforsikring, så du er dækket ordentlig ind.

 

Ligeledes kan vi ikke gøres ansvarlige for nogen art af tab, der knytter sig til din deltagelse i løbet. Denne ansvarsfraskrivelse omfatter direkte såvel som indirekte tab, herunder tab som f.eks. skyldes vejret. Ruten kan ændres grundet omstændigheder som vi ikke har ansvaret for. Vi har ansvaret for at ruten er godkendt og klar, men force majeure (som eksempelvis oversvømmelser, skovbrand, ekstremt vejr etc.) kan vi ikke drages til ansvar for. Vi følger henvisninger fra myndighederne.

 

Vi forbeholder os ret til at ændre ovenstående retningslinjer for deltagelse i løbet. Eventuelle ændringer i retningslinjerne vil fremgå på facebook: https://www.facebook.com/GlyngoreHallen eller på www.glyngørehallen.dk

 

Indtil vi ses hold humøret højt og fødderne klar til en begivenhedsrig dag.

Mange hilsner Team Glyngøre hallen.

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Hourly Schedule

New Day